Åh vilken nörd.

Jag måste bara skriva att jag bara ÄLSKAR Google!! Jag googlar allt allt allt. Det är nog min favorit sida :)
Här behövs inga skolböcker, nej, googla.
Det är så spännande när man sitter och pratar så är man lite osäker på nånting, "ah men vänta jag ska bara googla, kommer snart" hahah.
Som hamid nyss, Vad gör du Frida? Eh jag googlar!!!!!!!

Efter en månads resande...

Är jag nu hemma :) Det känns väldigt skönt att komma hem ändå. Men jag och Elisia har haft det roligt, soft & Bra :) Det kändes lite konstigt att somna hemma för nu är jag så van med Amanda på andra sidan rummet och baileys. Han brukar ju alltid vara så go på morgonen! Som jag och amanda har retat han ibland , helt sjukt roligt. Han har visat tänderna och morrat åt mig ett antal gånger, och jag är lite rädd för han men jag vet att han inte skulle göra nånting. Idag har det varit fullt upp från morgonen.. eller jag fick ju sovmorgon ;)
Hade ingen kaffe bryggare så det gick lite segt, men jag lyckades.
Vi åkte alla 3 till IKEA och köpte lite julpynt och ljusstakar, väldigt fint.
Sen så lunchade vi, storhandlade för det ekade i kylen och frysen. Men nu så är det proppat.

Efter en god och sen middag blev det självklart litervis med kaffe.. så nu sover Miss E , jag och hamid väntar på "hemmafruarna" ( Tvingar han att se det med mig, med ett leende) :D

Har tänt massa ljus här i alla rum och släckt ner, det är så mysigt och det blir sån värme.

Igår pyntade vi julgranen, eller Elisia pyntade, det ser ju lite sådär ut, men det e för hennes skull så vi kör på det :) Det blir perfekt i mina ögon.

Jag funderar på att ta bort bloggen, men jag ska skriva ut alla sidor med bilder och göra det till min dagbok.. Så kan jag visa Elisia sen när hon blir äldre, vad vi gjorde och hur det va och mina känslor och kärlek till mina 2 barn. Även fast jag inte skrivit dagligen men en liten tillbaka blick <3

Imorgon ska vi baka bullar med ellis kompis, och pepparkakor såklart! Blir mjöligt och roligt.
Just d, vi köpte också ett sånt där tefat som det kallas? Så j-vla roligt att åka i backen, here we come :D

Elisia min vackra dotter, Emilio min ängel, saknaden är så stor.

-Trevlig Kväll!


Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbax.


Livet är en lång väg med mängder av tecken. Så när du åker runt ska du inte komplicera allt. Fly från hat, misslyckanden och avundsjuka..Begrav inte dina tankar, gör din vision till din verklighet, vakna upp och lev. ♥

sundsvall till stockholm-stockholm till sundsvall.

Nu är jag hemma eftern en UNDERBER resa till mina vackra äkta vänner.
Vi har haft hur roligt som helst och det har verkligen varit -äkta-
Tog tåget till sthlm och Janki mötte upp mig, kramas kramas kramas, shoppa shoppa shoppa =)
Hitta lite fina saker. Efter några timmar åker vi hem till henne och beställer mat och sen kan festen börja. Det är så skönt att träffa henne för vi är så lika, även fast vi bott på 2 olika ställen i 3-4 år.
Även fast vi inte träffas så ofta som vi skulle vilja och det kan gå ett tag emellan men när vi väl träffas så känns det inte som att vi varit ifrån varandra en dag. Det är äkta vänskap.

Det va ungefär samma visa dagen efter förutom andra uteställen :D En favort i repris include shopping, vänskap, kärlek, och mycket skratt.

KÄRLEK OCH RESPEKT.


RSS 2.0