Put a cherry on top, whip cream it up, what?

DAGENS LÅT IDAG!

http://www.youtube.com/watch?v=9-CJXwQJZaM&feature=related

Nu ska vi slänga in en tvätt i maskinen, sen ut på äventyr! Kameran vill inte sammarbeta med mig idag, vi får se om jag lyckas senare idag! Ha en underbar dag alla, PUSS!!


Kväll




Nu blir det ett bad & ansiktsmask.. Har mycket att göra imorgon. Kisses;)

Dator

Har länge varit sugen på att köpa en ny dator, som bara är min:) Har spanat in en länge från Dell. En mini laptop som är hur söt som helst. Skulle vara bra att ha en bärbar när vi åker till göteborg, eftersom vi inte vet hur länge vi kommer att vara där.. kan vara skönt att sitta vid datorn, sen måste jag kunna lägga in alla bilder från kameran. Det är ett MÅSTE!

Bebisen trycker just nu mot mina revben, och det känns som att han "ligger" mot mina lungor, jag har jätte svårt att andas! Det är nu det "jobbiga" börjar, men om jag jämför denna graviditet med Elisias så har den här verkligen varit mycket lättare.. kroppsligt iallafall:)
Tänk att jag ska få en pojke.. en flicka på 4 år, som kom till världen och förändrade mitt liv, till det bättre, och nu en pojke som också kommer att förändra en massa saker:) Elisia frågade senast idag, "kommer bebisen snart" Hon börjar bli otålig. Jag vet att hon kommer vara jätte snäll och hjälpsam. Jag tror det är jätte viktigt att hon får vara med , om hon vill såklart! Det kan nog lätt bli fel om dom inte får det. 

Jag undrar så hur han ser ut..

Här är datorn jag pratar om.. är sugen på den ROSA-vilken tycker ni?


Sötaste!

Idag har vi inte gjort mer än nödvändigt!=) Vi har bara gosat hela dagen. (+ dom dagliga sysslorna)
Elisia sa nyss att hon va kär i mamma & väldigt lik pappa:) haha dom små är så underbara, vilka grejjer man får höra ibland. Nu ska jag gå och läsa en bok för Elli, sen se en film. Jag har mycket att göra imorgon.. men det e skönt att vara sysselsatt. värre dom dagar det inte finns nånting alls att göra, fast antar att dom behövs?


armband!

Jag älskar mitt nya armband som jag köpt!


Vad värdesätter du?

Vad du väljer, medvetet eller omedvetet, att värdesätta mest här i livet kommer att ha en dominerande påverkan på utformningen av ditt liv. Det kommer att påverka dina val, det kommer att påverka vem du väljer att dela ditt liv med och det kommer att påverka hur lycklig du kommer att vara.

Det handlar om vad du väljer att värdesätta mest. Det vill säga du har möjlighet att påverka ditt val. Det förutsätter givetvis att du gör valet medvetet istället för omedvetet.

Vi möter ständigt situationer i våra liv som får oss att tänka efter, handla och fatta beslut. Våra handlingar och beslut grundas till stor del på våra värderingar. Värderingar hjälper oss att ta ställning i olika frågor och många av dessa värderingar har vi övertagit från människor som betytt eller betyder mycket för oss, men ser på dessa som om de vore våra egna. DU formar ditt liv, din lycka, din kärlek och relation till dina barn, din man.
Lev i nuet. PUSS


ELISIAS CYKEL


Här är Elisias fina cykel , en utav hennes födelsedagspresenter!

Ronald Mc Donald hus i Göteborg.





Det verkar verkligen vara jätte fint där vi ska bo ett tag. Jag som hatar sjukhus och allt som har med det att göra, men det får bara lov att gå bra=) Jag behöver inte vara där ensam, jag har ju faktist med mig mina älsklingar!
Tänk vilka besked vissa familjer får.. tänk dom som inte kan tackla det. Tänk dom som står själv, utan någon och ska klara av att vara stark, inte bara för en utan 2! Jag vet att jag klarar av det här, I stay positive!:)

Här kommer en bild på våran prins! Han har exakt samma profil som Elisia, bara en liten nästipp, check it out!


                          VI ÄLSKAR DIG MASSOR!

Puss


Barnkläder!




Det finns hur mycket söta kläder som helst för barn. jag vill ha allt! Men denna gång ska jag se till att inte överdriva, som vi gjorde med Elisia. Hälften avnände hon inte enns :)
Idag har vi varit ute och lekt, Elisia har cyklat och gått ut med grannens hund. Dom är så söta tillsammans:)

Nu blir det pizza (hemmagjord) alltid bäst då man lagar själv.  LATER PUSS!


!

Fabolous feat. Tamia - So Into You

http://www.youtube.com/watch?v=Ta4sH4eEbHI

DAGENS!




Vecka 30! Inte länge kvar nu, och jag är riktigt nervös!

LANCOME


Denna fick jag av min Kusin, hur underbar som helst! Tack Kusin!


Shopping!

Jag & Elisia drog till Birsta igår, och kunde inte låta bli att köpa skor! Det va inte tanken men det blev så iallafall:)
Elisia gick lös på H&M och skulle självklart ha en massa Hello Kitty saker..Pappa betalar ;) Jag älskar att shoppa med Elisia för hon är lika galen som mig.

Efter att ha rensat alla affärer åkte vi förbi drakborgen. Det är hur roligt som helst där..för vuxna också.
Vi fick oss ett ordentligt träningspass, och det kan aldrig vara fel. Det ska vi absolut göra om.

Nu ska jag pussa på min älskling, Affro! Vi ska se "Män som hatar kvinnor" Har länge velat se den så hoppas den är så bra som dom säger! Jag är iallafall löjligt kär:)   Kiss Kiss


My babies!!!



Frida Engkvist


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0