Så liten ,men så stor.



Glada Miss Elli på bushumör. Hon låg sådär och skratta på golvet jätte länge.
Jag va så trött igår, men jag kan ju inte gå och lägga mig o sova klockan 8 precis.
Emilio sov som en stock i natt, han somnade kl 11 och vaknade kl 5 på morgonen, framsteg hörrni ;)
Han hade ju totalt vänt på dygnet när vi va 2 veckor på sjukhus. allt blir f****d up på sjukhus, inte bara sömnen.
Tänker varje dag på nästa operation, vilket e snart, om ca 3 månader. Det kan bli tidigare också.
Hoppas han får vila från operation ett tag, för hans skull. Han är verkligen en kämpe. Inte konstigt när han har Engkvist & Abdollahi blod i sig :)



Här ligger han lillen<3 Kolla på ALLA maskiner han e uppkopplade till, jag fick inte ens med mig alla. men där va dom. Jag tror inte det fanns mycket plats kvar på kroppen som inte va sönderstucken, nålar, slangar blääääää ja allt sånt där. så liten, men så stor! <3 För oss är Emilio fortfarande ett vanligt barn, fast med hjärtfel. Vi tror att han kan göra och leva precis som vem som helst, även fast som säger att dom flesta inte kan det. Men vi tror det. tex, så dom flesta barnen matas med sond tills dom är någon månad, det va jätte många som inte orkade äta själv. Men det va inget problem med Emilio, vi bestämde oss att han ska äta själv, sålänge han får träna så blir han stark. Vi bestämde oss bara att han ska orka äta, han ska vilja äta, och tycka om mat. Och vem hade rätt, jo vi. Han behövde aldrig en sond. Det är jätte ovanligt. :)
Sålänge man tror så blir allt bra. Och vi tror på Emilio. Vad som än händer & hur det än blir, så har han bevisat oss att han kan. DET ÄR STORT! Så liten, men så stor.

<3


Gårdagen kan vi aldrig få tillbaka, men morgondagen är vår för att vinna eller förlora.  <3


älskar min familj, klarar mig utan allt annat sålänge jag har dom.




..........

Håller på att städa och försöka hänga upp min nya stora lampa.. jag fattar nada! men på nått sätt ska jag väll klura ut det, eller så får hamid lösa de, men jag vill alltid prova först innan jag ger upp :)

Idag ska vi laga fläskfilee med strips och en cremefraishe sås. den e gudomligt god.
Emilio sover och elisia leker på sitt rum.

Längtar till sommaren, riktigt mycket! Det borde vara ombytt så att sommaren va så lång som vintern och tvärt om. Skönt att det är ljusare längre.

Nu ska jag återgå till städningen.. man får passa på medans lillen sover lite.


Så fin.




Akon kan verkligen göra musik. lyssna så fin den är.

Godmorgon

Jag fick sovmorgon ända fram tills nu :) Skönt att vakna av sig själv ibland.
Fast man får lite ångest av att sova också, jag vet inte varför jag får det? Nån annan som känner så?
Emilio mår fortfarande bra, vad skönt för han att han slipper magont :)
Nu ska jag dricka kaffe ur mina nya rosa muggar.
Jag igår: Kolla papi vilka fina muggar jag köpte, ROSA! :)
Hamid: Åhh va fina, men vad ska jag dricka ur? hehe
Jag: Jaa men du ska dricka ur dom här, det e fjolligt att inte kunna dricka ur rosa muggar :)
Dom e faktist jätte söta, ljus rosa :) såå gulligt!


Frukost serverad, på återseende.

PANIK!!

Då har jag spenderat ännu mer pengar idag=) Alltid lika roligt.
Vi började med klädesbutikerna, bianco hittade jag ett par jätte snygga skor på. Sen när vi gick in på cubus så börjar jag plocka på mig en massa saker och sen så börjar hela birsta tjuta : Ett säkerhetsmeddelande, alla måste lämna butikerna!!! alla börjar halv springa ut, så jag tar elisia och springer jag med. Jag tänkte att det va att dom fått ett Bombhot eller nått, för det lät så himla alvarligt!  PANIK!! så sa dom att man inte skulle stå nära butikerna :O Många tog bilen och bara körde därifrån. 
O-M-G!! Jag blev lite nojjig. På riktigt. :P
Så eftersom vi blev "utslängda" där så gick vi till IKEA! Där hitta jag lite smått och gott också.

NAN verkar funka finemang för Emilio =) Han sov mycket bättre i natt än tidigare nätter. Han verkar absolut inte ha ont i magen längre. det skär verkligen i hjärtat när man märker att dom har ont nånstanns. Man önskar ju då att man kunde ta deras smärta :D Tyvärr så funkar det inte så! Då får man lösa det på bästa möjliga sätt. Sen sprang jag förbi apoteket och köpte miniform droppar, och det verkar lösa sig. Håller tummarna på att han inte ska behöva få ont, i onödan känns det som.

Nu blir det middag.

-Tack för alla bra tips angående emilios lilla mage :)

Shop til u drop

Shopping time med Miss Elli & Leo :) Ska kolla om jag hittar nånting som kan gynna hela familjen..nått plagg till varje familjemedlem, det låter väll bra? ;)
apotekt påminner jag min själv om hela tiden att jag INTE ska glömma. Men emilio verkar redan må bättre bara av att vi bytte ersättning. Super, det e ju inge skoj när man ser att dom har ont i magen. :/



Intressant.

Så väldigt intressant när man får sånna här kommentarer: Varför inte intensivamma så kommer mjölken tillbaka.

Jag frågade ju inte precis HUR jag ska göra utan nu e det ju så att det finns ingen MJÖLK. Som att jag inte skulle ha provat att amma? Jo serru jag ammade i en månad sen försvann mjölken. GONE!
Jag tror inte att din mjölk hade funkat om du bott på sjukhus, knappt sovit på nästan 2 månader för att du oroar dig att ditt barn ska dö. "Varför inte intensivamma så kommer mjölken tillbaka"?

Det ska alltid vara nån slug människa som ska ha nått att säga ;)

Klart jag skulle vilja amma om jag kunde.

Nu är det debatt ;)

JAG ÄLSKAR DEN HÄR LÅTEN!


Nån som vet?

Emilio har ju ersättning, så vi har använt BabySemp 1 nu sen jag slutade amma. Och det har gått finemang fram tills för någon dag sen, han får jätte ont i magen av den. Så då köpte vi NAN istället.. vet någon hur det funkar eller? Har hört att det ska vara "mildare" för magen. Och hur lång tid tar det innan man ska märka någon skillnad?

Det känns ibland som att man är i ett timglas med sand.

Medans Hamid nattar Elisia passar jag på att sitta vid datorn.
Söt Elisia är, hon är verkligen en härmapa, hon ska sminka sig, fixa håret, klä sig fint (byter kläder typ 20 ggr/dag)

En annan sak, hamid har fått lämpen beviljad, så nu jävlar e det bara för att tuta och köra. Han klarar sig lätt med 7000 kr för att ta körkortet. Förut skulle han ju måste ta piss prov i typ ett år innan han skulle få ens övningsköra, så det e ju ett stort framsteg. Jag är glad för hans skull :)

Tänkte måla bordet idag, men jag vet inte riktigt vad som hände med tiden, den bara sprang ifrån mig, som vanligt. Men får tar en målar dag i morgon, ska dra till Colorama och fixa det jag behöver. Det kommer bli så fiiiint. Hoppas jag. :S


Emili<3


Så fint!

Har hämtat ut tavlorna nu, dom va så fina :) Så nöjd! dom e 60*90,, så dom e väldigt stora =)
Har ställt mig igen på 2 lägenheter, så synd att dt e kösystem, annars hade jag fått en för länge sen.
saken e ju den att vi måste snabba oss nu eftersom typ inom 3 månader ska ju emilio opereras..hmm..
Jaa men går det inte innan så får vi la fixa det när vi kommer hem igen,. men suck det känns så långt borta.
Snart slår vi upp ett tält nånstanns i Umeå om vi inte får en lägenhet, haha! *skoja*
Ne men hoppas snart i varje fall att vi får en.. blää finns aldrig nån som vill hitta på nånting här, bara sitta inne:( Jag vill hitta på saker. vore ju bra om man kände några andra föräldrar här med, vi känner ju bara folk som inte har barn, då kan det bli svårt. Man blir så "sysslolös här lixom.

Jaa men nu ska jag smörja in mig med BUS ;) Köp den som man kan köpa från apoteket, O-M-G så fint brun man blir. Sen svenskar som solar solarium och är för mycket i solen, ser RÖDA ut, så det e inge fint att vara en viting och vara sönder solad. man ser typ 10 år äldre ut, så ni vet :)
Mellan är bäst. imorgon ska jag träna, igen. Så skönt. Snart kommer vi Mandy!!! Då jävlar ska vi träna ;)

pratkvarn, aooo

 Goaste killen!




Gud vad Emilio pratar, haha! Han kommer bli som Elisia.

Nu ska vi göra oss i ordning, jag-hamid & Emilio för att hämta ut några tavlor som vi beställt=) Sånna där Canvas tavlor. Vi har en på Elisia redan så nu var det Emilios tur:) Älskar personlig Konst, inte nånting som ungefär hela sveriges befolkning har. svenska hem. Ciao så länge.

Tack

Tack för en trevlig Umeå resa alla :)

Känns riktigt uppiggande att ha varit i Umeå faktist, tro det eller ej. Men idag när jag vaknade så hade jag nya krafter, ända ut i finger topparna =)
Har varit underbart att Umgås med Amanda.. Kära syster vi som alltid har så roligt;) Hon som förresten har gått ner 15 kilo!!! Och planerar att gå ner 15 till, yes det bara rasar här.
Jag har 3 kilo kvar att gå ner sen e jag super nöjd. "gravidkilona ska bort" Jag ska dansa bort dom med ett leende på läpparna.

Sen träffade jag ju Melissa med go magen & malin med sötaste Ronja! Hon e bara för söt!!! väldigt nöjd tjej :)Jag hade jätte trevligt iallafall.
Känns att jag saknar det som finns i Umeå, dvs familjen & vänner-inte självaste Umeå. Men dom finns ju där.

Jag & amanda satt & snackade så rapade baileys..så säger jag WHAT, IS HE RAPING!!!! HAHAHHAHA!!! Det värsta va att amanda börja asgarva och jag fattade inte först vad hon skratta åt, det tog ett tag :P (Pinsamaste va att jag skaratta också ett bra tag utan att förstå vad jag hade sagt, jag skratta för att amanda skratta)
That´s me =) Nu ska jag & lilleman fetknoppen bada & pussas, det e min favorit syssla :)

ha de gött alla goa.





30 år imorgon bitti.

haha!
Jag & amanda sitter och snackar.

Jag: vi går ner och fikar, följ med mig ner, det va hundra år sen jag bodde hemma, jag va fan 16.
Amanda tyst ett tag......Tänk att du e 25 till sommaren.
Jag: Jaa..................................... jag e 24 nu, ne fy fan va tiden går fort, när man fyller 24 springer tiden ifrån en(inte snyggheten mena jag nu)
Amanda: tänk att du snart är 30.
Jag : JAG ÄR 30 ÅR!!!!
Amanda: hahah nee men du e inte 30 år frida.

hahahah ni skulle ha sett min min och hört min röst när jag sa Jag e 30 år.

men jag e ju snart 30. imorgon lixom känns de som.


20:e

Herregud vad ont i magen jag fick helt plötsligt!? Har provat att bada men inte hjälpte de.
säkert mensen.

Igår va en trevlig kväll, min kusin kom förbi så drack vi lite vin och snacka skit=) alltid roligt att vara med lejjo. Kanske för att vi har samma humor eller nånting.

Imorgon på morgonen åker jag & Elisia till Umeå och hälsar på :) Hon pratar ju så mycket om Morfar hela tiden, hon saknar dom så mycket. Ibland ska hon flytta till morfar ( när hon inte får göra som hon själv vill) hehe..

-Elisia: Nu tänker inte jag bo här nå mer, huh!!
-Jag: Nehee, men vart hade du tänkt att flytta då? :)
-Elisia: Till mormor och morfar.
Jag: jasså=) Men gör det elisia, ring till mormor och morfar och fråga om du får flytta dit;P

En sak som jag har lärt mig är att det e ingen idee att bli "likadan" utan man ska bara vara chill:D
Nog för att hon blir jätte irriterad när jag e le, haha.

Klar med färgningen o de. Känns alltid så fräsht när man nyss färgat och fixat håret, love that feeling.

Ser fram emot att komma bort från Timrå nån dag & glömma alla bekymmer här.
Nog för att jag kommer sakna mina killar här hemma. Lär nog pussa sönder dom sen när vi kommer hem. Hur ska dom klara sig utan mamma :D
Ser INTE fram emot att åka buss i 4 timmar, men hoppas att det går fort & att Elisia underhåller mig.
När vi kommer fram ska vi shoppa lite, hoppas vi hittar nått fint, eller att man blir nått jeans par rikare kanske? will see.

Nu ska jag packa de sista och pussas med mina boys. Ciao






mamma & Elli dag imorgon asså :)

Jobbig dag, härlig kväll, eller nått sånt?

Men vilken slapp dag det varit idag för mig. Jag har inte ens diskat =) Börjar få panik nu hehe.
Emilio har blivit så bortskämd att han kan nästan inte sitta eller ligga själv, då blir han jätte arg på mig.
Ska färga håret nu sen förlängning! ;)

En arg emilio


Vad jag gjort.

Jag har ställt mig på 2 lägenheter i Umeå. Ja det e sant. Som jag förklarade för en älskad vän, det känns nästan olagligt att flytta dit, jag har ändå på nått sätt kommit så mycket längre än så. =)

Vi får la se hur det blir!

Jasså nu blir det ett glas vin, oh la la..                              ;)


2 busfrön

hahah gud vad Emilio skrattar hela tiden =) så underbart roligt! =) han e redan en buse. 
Elisia e snäll som vanligt ( med lillebror) Hon tar så bra hand om honom. Det glädjer mig, det skulle ju lika gärna kunna bli tvärt om.

fan vad jag saknar min familj, mest i tuffa tider/perioder. Jag vill inte tillbaka till Umeå, men det kanske blir så ändå. det känns som att jag kommit längre än så. Men vi har allt där. de tåls att fundera på. Sjukvården för Emilio är bättre där än här. Senare i framtiden om nått år kan vi flytta till kära göteborg.
ne nu ska jag lägga mina busfrön, sen mysa med min man. 




god natt!   

Lånat denna av en tjej som heter hanna Welander, de e så fin.



Välkommen till Holland! En berättelse om drömmen om ett barn men  som inte riktigt blev som man hade tänkt

Här kan man väl kanske försöka att hjälpa människor som inte delat denna erfarenhet att förstå och att föreställa sig hur det skulle kännas endå.

" När man ska ha barn, är det som att planera en sagolik semesterresa till Italien.
Du köper en massa resehandböcker och gör underbara planer. saker som du ska besöka.
Colosseum, Michelangelo, lutande tornet i Pisa, gondolerna i Venedig. Du lär dig konversera på italienska. Allt är mycket spännade.

Efter månader av spänd och otålig förväntan, kommer så slutligen dagen D.

Du packar dina väskor och reser iväg. Åtskilliga timmar senare landar planet. Flygvärdnninan kommer och säger "VÄLKOMMEN TILL HOLLAND!!"

HOLLAND!? halvropar du, vad menar du med Holland?
Jag har ju beställt en resa till ITALIEN!
Hela mitt liv har jag drömt om att resa till Italien!

Men det har blivit en förväxling i flygrutten.De har ladat i Holland och där måste du stanna.

En viktig sak att komma ihåg är att de inte tagit till en hemsk, vidrig, oanständig plats, full av farsot, svält och sjukdom. Nej det är bara en annulunda plats.
Så du måste lära dig ett helt nytt språk.
och du möter en helt ny grupp av människor, som du aldrig har mött tidigare.

Det är som sagten annulunda plats.
Det är en långsammare takt här än i Italien, mindre glamouröst. Men efter att ha varit där ett tag och du har hämtat andan och sett dig omkring så börjar du lägga märke till att Holland här väderkvarnar, Holland har tulpaner och Holland har tom Rembrandt.

Men alla du känner är upptagna med att resa till och från Italien och de skryter om hur underbart deras tid i Italien har varit.

och då och då säger du till dig själv:
"Ja det var dit jag skulle, det var det jag hade planerat med"

Men om du ödslar ditt liv med att säga över faktum att du inte kom till Italien,så blir du aldrig fri att uppskatta och njuta av det ritiga specilla, verkligt underbara med Holland."

Mitt lilla hjärta Emilio, du är så speciell för mig. Jag ska alltid kämpa för dig.



Morning!

Äntligen hemma på riktigt efter 2 veckor på sjukhuset. Man verkligen uppskattar varandra & Hemmet på ett helt annat sätt än vanligt. =)

Emilio växer och blir större, mindre än andra men det går framåt :)
Jag ska nog fixa ett gym kort på badhuset, då har man ju tillgång till bassängen, gymmet osv :)
Undra vad man ska göra idag då? Emilio är vaken och kollar på tv med papi, Miss Elli e på dagis.

Jag vet att jag måste plocka bort julgranen, haha=) blir väll dagens uppgift.



tv tittaren emilio krull. =)

IT´S -ALL -WORTH- IT.

Det är inte lätt att vara en söt jävel!!




Emilio e kvar på sjukhuset, jag fick lov att åka hem och vila mig från dom där idioterna ett tag.
Men han mår bra och skrattar & e Glad. det blir bättre...

Jaa, jag och hamid har inte varit med varandra på över en vecka, vi byter bara av varandra.
Jag saknar han. Jag saknar emilio.
Livet är bra orättvist ibland, men när man får ett smile varje morgon eller ja vid varje vaken stund så e det orättvisa så litet jämfört med sitt barns skratt. DÅ vet man att " it´s all worth it.
alla sömnlösa nätter, inte kunna äta på flera dagar pga av oro & stress...


IT´S ALL WORTH IT.

Nääämen

Första sidan på msn stog det såhär: 

" Vem e svenskan som skickar budskap med sin bikini"



Det första jag tänkte va : O-M-G vem e svenskan som inte har någon rumpa ,at all :O

Inte mindre än: babadambambaaaaam


Victoria Silvstedt


****

Åh vad jag saknar Hamid och Emilio..

Skam åt den som ger sig!? eller?
Elisia fick typ damp nyss, hon sprang runt och jagade mig med skurmoppen, medans jag pratade i telefonen.
De tyckte hon va jätte roligt lixom :O

Jag känner att jag behöver kärleeeeeeeek!! KOM HEM NUUUU!! PUSS SAKNAR ER.

Jag ber att vi inte behöver åka till göteborg nu igen... snälla snälla..

Lilla Emilio min ädelsten!

Hamid ringde nyss och sa att dom satt in syrgas. :/ Min första fråga va såklart: Kommer han dö eller?
Jag vet att jag är en drama queen, men jag kan inte hjälpa det!
Jävla helvettes förkylning!! Det är inget fel på hans hjärta, det har dom kollat och skickade bilderna till göteborg, han syresätter sig bara dåligt säkert pga att det e slemmigt i näsan och luftrören, de e vad dom tror.
Jag va där i 2 dygn med han, och självklart ska jag börja diskutera med personalen, men jag sa rakt ut att jag kommer vara skit jobbig, för det e mitt barn det handlar om. acceptera & respektera! got it?
Imorgon åker jag och Elisia dit igen, sen byter vi av, hamid får åka hem och vila och jag vaka, igen.


KÄMPA min älskling.

Du som har klarat av, att kämpa
har gjort framsteg.

Du, min älskling.
FORTSÄTT SÅ!!

Du har en plats i mitt hjärta.

What´s my motherfuckin name

F-R-I-D-A ;)






Antar att det bara kan gå bättre & bättre härifrån ;)
Hamid & Emilio är på sjuhuset, lillen e förkyld, men hoppas dom kommer hem imorgon, saknar dom så det gör ont! Så just nu e det bara brudarna hemma ;) Vi ägnar oss åt att dansa ( bästa konditionsträningen tror jag) ;P Plus att barnen tycker det e skit skoj och hoppa runt och dansa!
Vi ska dra till ICA och handla.


MISS MY BOYS!!!



smell ya later ;)


Gott nytt år:)



Det känns som detta kommer bli ett bra år, eller vad säger ni? Eller det e väll vad man hoppas-bedjar & tror ;)
Jag har lite planer iallafall ;) Uttalar mig inte om det innan jag vet till hundra procent.


Mjao 


RSS 2.0